Ethiek

Ethiek

Nieuwe artikelen
SignalenAanmelden GRATIS nieuwsbrief

Naam:
E-mail:printen

mailen

Zo zit het

Redactie een in waarheid (.info)
26-03-11

Het is sommigen niet geheel duidelijk geworden hoe het nu precies zit met de doorstart van een in waarheid. Toch is het niet zo moeilijk.
Een deel van de vroegere redactie wilde stoppen met de activiteiten van de site. Anderen zagen nog een taak in de voorlichting en het volgen van ontwikkelingen in de gereformeerde wereld.
Daarom zijn er twee dingen gebeurd: de website www.eeninwaarheid.nl is gestopt. D.w.z., de site is nog wel te raadplegen voor de artikelen die er tot nu op zijn verschenen maar er zullen geen nieuwe artikelen meer op worden geplaatst.
Degenen die verder met hun taak wilden, hebben nu de beschikking over een nieuwe website www.eeninwaarheid.info. Deze website zal op dezelfde manier als eerder voorlichting geven waar dat mogelijk en gewenst is. Als uitgangspunt geldt ook precies hetzelfde openingsartikel Een in Waarheid waarmee in november 2005 het werk werd gestart. Dat document kunt u hier openen.
Aan de precieze samenstelling van de redactie en medewerkers wordt nog gewerkt. Zo spoedig mogelijk hopen we u van de resultaten op te hoogte te brengen.