Ethiek

Agenda

Nieuwe artikelen
SignalenAanmelden GRATIS nieuwsbrief

Naam:
E-mail:printen

mailen

Persbericht – Studieavonden najaar 2019

donderdag 17 oktober 2019 Capelle aan den IJssel

donderdag 14 november 2019 in Bleiswijk

 

In oktober en november 2019 zullen er twee studieavonden worden belegd om samen na te denken over kerk-zijn in 2019. De avonden zijn bedoeld voor broeders en zusters in de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt, die zorgen hebben over de koers van de GKV. DGK Lansingerland organiseert deze avonden om daarin bewust het gesprek en de onderlinge ontmoeting met verontruste broeders en zusters te zoeken en te stimuleren. Wat is het nodig om samen na te denken over trouw gereformeerd blijven in deze woelige tijden.

 

De twee avonden zullen verschillend van elkaar zijn.

 

De eerste avond is op donderdag 17 oktober 2019 en wordt in regio Capelle aan den IJssel gehouden. Ds. E. Heres zal daar spreken over

 

de katholiciteit van de kerk

 

De avond zal plaatsvinden in de Oosterkerk, De Vallei 2 in Capelle aan den Ijssel

 

De tweede avond is donderdag 14 november 2019 in Bleiswijk met als thema

 

Heilige kerk, veilige kerk

 

De sprekers op die avond zijn ds. H.G. Gunnink en ds. C. Koster. De avond zal plaatsvinden is ons kerkgebouw, Rembrandtlaan 42 in Bleiswijk.

 

Op deze studieavonden zal er naast de inleiding ook ruim tijd worden gepland voor onderlinge ontmoeting en gesprek. De toegang is gratis, ter bestrijding van de onkosten zal er worden gecollecteerd. Verdere informatie en een poster over deze avonden kunt u vinden op onze website www.gereformeerde-kerk.nl.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij ds. C. Koster via zijn mailadres dsckoster@gmail.com of telefoonnummer 0641559179.

 

De organisatie,

M.O. Houweling

ds. C. Koster

G.J. de Marie